Over mij

Mijn naam is Boudewijn van Orsouw en ben na jarenlang in dienstverband te hebben gewerkt Boudewijn Advocatuur gestart in Uden.

Ik sta u op een toegankelijke no-nonsense manier bij en help u bij juridische kwesties. Luisteren naar uw doelen en wensen en aandacht voor uw persoonlijke situatie of uw onderneming staan centraal. Klanttevredenheid en geen torenhoge advocaatkosten zijn key. En bovenal natuurlijk het behalen van de door u gewenste resultaten. Liefst op een zo voordelig en effectief mogelijke manier.
Ik heb gedurende de ruim 20 jaar dat ik werkzaam ben veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, de overheid én in de advocatuur.

Mijn specialisaties zijn:

Arbeidsrecht, inclusief sociaal zekerheidsrecht
Ondernemingsrecht
Insolventierecht en incasso
Verbintenissenrecht

Bent u gevestigd of woonachtig in Uden of omstreken en op zoek naar een goede en betaalbare advocaat? Bel mij gerust of stuur een mail en we plannen een kosteloos eerste kennismakingsgesprek in. Dat kost u dus niets. Bent u ondernemer, dan kom ik graag naar u toe, want ik ben geïnteresseerd in uw bedrijf en organisatie. Ik bereken voor het eerste gesprek dan slechts de reiskosten.

Ik zie met belangstelling uit naar uw reactie en ben benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen!

Boudewijn van Orsouw