Start Boudewijn Advocatuur in Uden

Mijn naam is Boudewijn van Orsouw en ben na jarenlang in dienstverband te hebben gewerkt in september 2018 Boudewijn Advocatuur gestart in Uden.

Ik sta u op een toegankelijke no-nonsense manier bij en help u bij juridische kwesties. Luisteren naar uw doelen en wensen en aandacht voor uw persoonlijke situatie of uw onderneming staan centraal. Klanttevredenheid en geen torenhoge advocaatkosten zijn key. En bovenal natuurlijk het behalen van de door u gewenste resultaten. Liefst op een zo voordelig en effectief mogelijke manier.
Ik heb gedurende de ruim 20 jaar dat ik werkzaam ben veel ervaring opgedaan in zowel het bedrijfsleven, als de overheid én in de advocatuur.

Mijn specialisaties zijn:

Arbeidsrecht, inclusief sociaal zekerheidsrecht
Ondernemingsrecht
Insolventierecht en incasso
Verbintenissenrecht

Bent u op zoeken naar een goede, betaalbare, advocaat in Uden en benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Bel mij gerust of stuur een mail en we plannen een kosteloos eerste kennismakingsgesprek in. Dat kost u dus helemaal niets. Bent u ondernemer, al dan niet gevestigd in Uden of omstreken, dan kom ik graag naar u toe, want ik ben geïnteresseerd in uw business en organisatie. Ik bereken voor het eerste gesprek dan slechts de reiskosten.

Ik zie met belangstelling uit naar uw reactie!

Boudewijn van Orsouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *